ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Ασφάλεια Οχημάτων

Αποτελεί υποχρέωσή μας όχι για την αποφυγή του προστίμου, αλλά γιατί σε μία μόνο στιγμή μπορεί να καταστραφούμε. Είναι σεβασμός προς τα παιδιά μας, το συνάνθρωπό μας, αλλά και εμάς τους ίδιους.Είναι, τελικά, πράξη ευθύνης.

  • Ασφάλεια Περιουσίας

Προστατέψτε το σπίτι, την επιχείρησή σας και τα πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία από πυρκαγιά και από κάθε άλλο είδος καταστροφής, φυσικής ή μη. Ασφαλίστε τα ενυπόθηκα δάνειά σας στις καλύτερες τιμές.

  • Ασφάλεια Υγείας

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό, αλλά η κοινωνική ασφάλιση έχει τις δυσκολίες της. Ελάτε να σας εξασφαλίσουμε με πρωτοβάθμια και όχι μόνο περίθαλψη, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, για όλη σας την οικογένεια.

  • Σύνταξη

H ανάγκη για αξιοπρεπή διαβίωση και η ολοένα επιδεινούμενη συνταξιοδοτική μας κάλυψη επιβάλλουν να μεριμνήσουμε για την ιδιωτική μας σύνταξη.

  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη

Ως επαγγελματίες, πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας  ήσυχοι και απερίσπαστοι.
Αφήστε σε μας τις έννοιες για την αστική ευθύνη.

  • Extra Services

Δίνουμε την ευκαιρία στον πελάτη –ασφαλισμένο μας, να κάνει χρήση επιπρόσθετων σημαντικών υπηρεσιών συνέπεια εμπλοκής του σε ατύχημα ή βλάβη,όπου μπορεί να μας  συμβουλευτεί στο γραφείο μας ή να μας τηλεφωνήσει στο 2815.108.404, με σκοπό την αποφόρτιση του περιστατικού στο οποίο έχει εμπλακεί, με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Έτσι παρέχουμε:
- Συμβουλές σε περίπτωση ατυχήματος στο 2815.108.404 από τις 10.00 έως 14:30 καθημερινά.
- Ανάληψη του περιστατικού για αποκατάσταση ζημιάς στα συμβεβλημένα συνεργεία μας, σε περίπτωση που δεν ευθύνεσθε, χωρίς εκταμίευση χρημάτων.
- Ανάληψη του περιστατικού για αποκατάσταση ζημιάς στα συμβεβλημένα συνεργεία μας σε περίπτωση που ευθύνεσθε με έκπτωση 50%
- Όχημα αντικατάστασης μέχρι την επισκευή της ζημιάς, από την πρώτη ημέρα.
- Έγγραφο check up 29 σημείων για το όχημά σας.
- Ετήσια εγγύηση εργασίας & ανταλλακτικών.
- Παράδοση οχήματος μετά από πλήρη καθαρισμό (μέσα-έξω).

ΑΝΑΛΥΤΙΚOI OPOI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

• Συμβουλές σε περίπτωση ατυχήματος
Το γραφείο μας  θα φροντίσει να σας δώσει τις πιο κατάλληλες συμβουλές μετά το ατύχημα, με σκοπό να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα το περιστατικό, και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ώστε να ξεπεράσετε πιο ανώδυνα το ατύχημα χωρίς ψυχοφθόρες διαδικασίες και εκταμίευση χρημάτων.

• Ανάληψη του περιστατικού για αποκατάσταση ζημιάς στα συμβεβλημένα συνεργεία μας, σε περίπτωση που δεν ευθύνεσθε, χωρίς εκταμίευση χρημάτων.
Σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού που προκάλεσε τη ζημιά αποδεχθεί την ευθύνη του ασφαλισμένου της, σε συνεργαζόμενα συνεργεία  θα επισκευάσετε τη ζημιά που έχει προκληθεί στο αυτοκίνητό σας, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, και θα σας παρέχει όχημα αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα διάρκειας της επισκευής.

• Όχημα αντικατάστασης μέχρι την επισκευή της ζημιάς, από την πρώτη ημέρα.
Το συνεργείο  σας παρέχει όχημα αντικατάστασης όταν φέρετε το  όχημά σας προς επισκευή , με τις εξής προϋποθέσεις: α) Ο οδηγός/χρήστης είναι άνω των 23 ετών και κατέχει άδεια οδήγησης για διάστημα άνω του ενός έτους, β) Όταν μετά την πραγματογνωμοσύνη της ασφαλιστικής, εκτιμηθεί ότι δεν ευθύνεσθε για το ατύχημα, γ) Ανεξαρτήτου υπαιτιότητας, εφόσον ο πελάτης δεσμευτεί να επισκευάσει το όχημά του στο συγκεκριμένο συνεργείο.

Το  γραφείο μας, θα έρθει σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρεία του αναίτιου ασφαλισμένου μας, ή την εταιρεία του υπαίτιου,(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΎ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ Ή ΌΧΙ) προκειμένου εκείνη με τη σειρά της να στείλει πραγματογνώμονα για να εκτιμήσει το ύψος και το είδος της ζημιάς, και κατόπιν διαπραγμάτευσης με το συνεργείο, να εκτιμηθεί από κοινού η επισκευή του αυτοκινήτου και η καταβολή της αποζημίωσης.

Σε περίπτωση κατά την οποία η ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου αρνηθεί να καταβάλει την αποζημίωση για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. άρνηση υποβολής δηλώσεως από τον υπαίτιο οδηγό, ή δικαστική διένεξη κλπ), τότε το συνεργείο θα  διεκδικήσει την αποζημίωσή του από τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης  μας ευθύνεται για τη ζημιά σε συνεργαζόμενο  συνεργείο θα έχετε έκπτωση 50% στην εργασία επισκευής. Και σε αυτή την περίπτωση, το συνεργείο θα παρέχει στον πελάτη μας όχημα αντικατάστασης από την πρώτη ημέρα και για το χρονικό διάστημα διάρκειας της επισκευής. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο πελάτης οφείλει να προσκομίσει την προβλεπόμενη εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του, καθώς και αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας και της άδειας οδηγήσεώς του. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πελάτης πληρώνει το συνεργείο και παραλαμβάνει τα τιμολόγια.

• Έγγραφο check up 29 σημείων για το όχημα σας.
1. Εξωτερικός οπτικός έλεγχος για προβλήματα φανοποιίας.
2. Έλεγχος κατάστασης και πίεσης ελαστικών.
3. Έλεγχος κατάστασης μάκτρων (καθαριστήρων τζαμιών) εμπρός & πίσω.
4. Έλεγχος στάθμης και πυκνότητας αντιψυκτικού υγρού.
5. Έλεγχος στάθμης και πυκνότητας νερού σε ντεπόζιτο ψεκαστήρων.
 6. Έλεγχος ψεκαστήρων εμπρός & πίσω και φανών αν υπάρχουν.
7. Έλεγχος στάθμης υγρών φρένων.
8. Έλεγχος φθοράς στα τακάκια φρένων.
9. Έλεγχος κατάστασης και λειτουργίας εξωτερικών φώτων.
10. Έλεγχος κατάστασης ασφαλειών ηλεκτρικού συστήματος.
11. Έλεγχος κατάστασης λαμπτήρων εσωτερικών χώρων.
12. Μέτρηση μπαταρίας και όριο ζωής.
13. Μέτρηση τιμών δυναμό/altenator.
14. Έλεγχος κατάστασης και ποσότητας λαδιών κινητήρα.
15. Έλεγχος βαλβολίνης κιβωτίου ταχυτήτων (όπου προβλέπεται).
16. Έλεγχος βαλβολίνης οπισθίου διαφορικού (όπου προβλέπεται).
17. Έλεγχος συστήματος ψύξης /φίλτρου καμπίνας.
18. Έλεγχος καλοριφέρ.
19. Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης (μπράτσα, ακρόμπαρα, κτλ.).
20. Έλεγχος ευθυγράμμισης οχήματος.
21. Δοκιμή για θορύβους που πιθανόν δεν εντοπίζει ο ιδιοκτήτης.
22. Έλεγχος χαρτιών τυπικότητας (Κ.Ε.Κ, ΚΤΕΟ, ασφάλεια, κτλ.).
23. Έλεγχος ανάρτησης (οπτικός και σε όργανο) εμπρός & πίσω.
24. Έλεγχος ιμάντων βοηθητικού συστήματος κινητήρα (δυναμό, air- condition).
25. Έλεγχος στεγανοποίησης ψυγείου.
26. Έλεγχος φρεναρίσματος κατά την δοκιμή.
27. Έλεγχος κατάστασης φανοποιίας πατώματος σε ανυψωτικό.
28. Έλεγχος εξάτμισης/ στεγανότητας.
29. Ηλεκτρονικός έλεγχος για διαγνώσεις παλαιότερων ζημιών (η υπηρεσία χρεώνεται για διαγνωστικά συμβάντα, δεν χρεώνεται σε αυτοκίνητα που βρίσκονται στο συνεργείο για συμφωνηθείσα επισκευή).

• Παράδοση οχήματος μετά από πλήρη καθαρισμό (μέσα-έξω).
Ο πελάτης παραλαμβάνει το όχημά του με ετήσια εγγύηση εργασίας & ανταλλακτικών, πλυμένο μέσα - έξω, αφού του επιδειχθεί από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του συνεργείου η ζημιά που επισκευάστηκε.

• Λοιπές Υπηρεσίες

Το γραφείο μας, «ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ» ,σας παρέχει:

Λάδια οχήματος
 Έκπτωση 50% σε επώνυμες πιστοποιημένες μάρκες λαδιών αυτοκινήτου  και δωρεάν τοποθέτηση σε συνεργαζόμενα  συνεργεία.

Μπαταρίες οχήματος
 Έκπτωση έως 50% σε επώνυμες & πιστοποιημένες μπαταρίες οχημάτων κλειστού τύπου, ανοικτού τύπου, και AGM ( start – stop ), με εγγύηση έως 24 μήνες και δωρεάν τοποθέτηση στα συμβεβλημένα συνεργεία μας.

BOSCH
FIAMM
SUPERBATTERY
SUN
MITSUBA
BERGA BATERIEN
MOLL BATTERIEN
SMART
TECH
DELTA

Το κόστος των μπαταριών ποικίλει ανάλογα με την εταιρεία που θέλετε να επιλέξετε και την κατηγορία οχήματος, πχ για ένα συμβατικό όχημα 1400cc, το μέσο κόστος της μπαταρίας είναι 35 € με ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε καθημερινά από 9.00 έως 17.00 και Σάββατο από 9.00 έως 13.00 στο 2815.108.404, όπου μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας για να σας καλέσει ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, με σκοπό την ενημέρωση και την καθοδήγησή σας για την απόκτηση της καταλληλότερης μπαταρίας για το όχημά σας.

Όλες οι μπαταριές μας συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.